Σύστησέ την προσφορά της εβδομάδας σε ένα φίλο σου.

Εάν θεωρείς οτι η προσφορά της εβδομάδας μπορεί να ενδιαφέρει και κάποιον άλλο γνωστό ή φίλο σου, ενημέρωσέ τον στέλνοντας ένα email.

Το μήνυμα που θα λάβει ο φίλος σας

Εισάγετε το email του φίλου σας.

H εταιρεία

Η Α. ΜΑΚΡΗΣ ΑΕ, δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου από το 1987 ως Εξουσιοδοτημένος Διανομέας της ΤΕΧΝΟΚΑΡ ΑΕΒΕ (SEAT). Στα τέλη του 2006 γίνεται επίσημος διανομέας της CITROEN HELLAS. Με μεγάλη πείρα στα αυτοκίνητα, κατέχει ηγετική θέση σε πωλήσεις (καινούριων & μεταχειρισμένων), αλλά και σε υπηρεσίες After Sales (Service, Τεχνικοί Έλεγχοι, Φανοποιείο – Βαφείο, Ηλεκτρολογείο, Τμήμα Μετατροπών – Βελτιώσεων, Ανταλλακτικά – Αξεσουάρ) με κάθετες μονάδες για τις αντιπροσωπείες SEAT & CITROEN.

Τον Ιούνιο του 2010 στις υπηρεσίες After Sales συμπεριλαμβάνεται και η εγκατάσταση συστήματος κίνησης με υγραέριο. Η Α. ΜΑΚΡΗΣ ΑΕ “AutoGasHellas”, είναι πλέον επίσημος διανομέας των εταιρειών Tartarini & AutoGasItalia.

Από σήμερα, η A. Makris DEALS παρουσιάζει στις σελίδες της μία εβδομαδιαία προσφορά για ό,τι αφορά εσένα και το όχημά σου. Μια ενθουσιώδης ομάδα εργάζεται για εσάς και το όχημά σας.

Η φιλοσοφία της εταιρίας μας είναι απλή. Θέλουμε να δυναμώσουμε τη Σχέση Εμπιστοσύνης που χρόνια τώρα δημιουργήσαμε με τους πελάτες μας.

Πιο συγκεκριμένα:
Παρουσιάζουμε ό,τι θα θέλαμε και οι ίδιοι να αγοράσουμε για το όχημά μας! Η καλή τιμή αποτελεί μόνο μέρος της προσπάθειάς μας – πρέπει επίσης να αφορά ένα καλό προϊόν ή υπηρεσία. Μεταξύ των εξαιρετικών συνεργατών και των απίστευτων τιμών μας, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι δε θα απογοητευτείτε όταν δοκιμάσετε μία καινούρια υπηρεσία – απλά και μόνο επειδή βρίσκεται στην ιστοσελίδα μας.

Θέλουμε πραγματικά να κάνουμε το καλύτερο για εσάς! Και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το πετύχουμε με τρόπο ουσιαστικό και αποτελεσματικό. Δίνουμε βάρος στην εξυπηρέτηση των πελατών μας.

A. Makris DEALS
Μ. Αντύπα 98, 14235 Ν. Ηράκλειο
Tηλέφωνo: +30 2102791233
e-mail: deals@a-makris.gr
Yπεύθυνη: Τσούκα Ξανθή

Newsletter

Επιθυμώ να λαμβάνω τις εβδομαδιαίες προσφορές στο email μου.
 

Ψηφοφορία

Σας φάνηκε χρήσιμο το Makris Deals;

Ναι
Όχι
Είναι περίπλοκο
Είναι εξαιρετικό
Άλλο
Θέλουμε καλύτερες τιμές
Θέλουμε μεγαλύτερη ποικιλία
610
χρήστες έχουν ψηφίσει
© 2019 Α.MAKRIS. All Rights Reserved.