Σύστησέ την προσφορά της εβδομάδας σε ένα φίλο σου.

Εάν θεωρείς οτι η προσφορά της εβδομάδας μπορεί να ενδιαφέρει και κάποιον άλλο γνωστό ή φίλο σου, ενημέρωσέ τον στέλνοντας ένα email.

Το μήνυμα που θα λάβει ο φίλος σας

Εισάγετε το email του φίλου σας.

Πώς δουλεύει

Εγγραφή / Σύνδεση

Δημιούργησε το λογαριασμό σου & συνδέσου...

Απόκτησέ Το

Επέλεξε την προσφορά που σου ταιριάζει κάνοντας click στο “Απόκτησέ Το” & συμπλήρωσε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Διάδωσε Το

Πες στους φίλους σου για την A. Makris DEALS και επωφεληθείτε όλοι μαζί από τις μοναδικές προσφορές της εταιρείας! 

Απόλαυσέ Το

Εκτύπωσε το e-mail που μόλις έλαβες & επισκέψου την Α. Μακρής και κάνε τις ανάγκες του οχήματός σου απόλαυση! Συστήστε τις αγαπημένες σας προσφορές σε φίλους, συγγενείς και συναδέλφους που δεν έχουν γνωρίσει ακόμη την A. Makris DEALS. Το καλύτερο είναι ότι θα απολαύσετε ό,τι καλύτερο μπορεί να σας προσφέρει η A. Μακρής αε και εσείς αλλά και οι δικοί σας ανθρώποι. Μπορείτε να συστήσετε τη A. Makris DEALS με διάφορους τρόπους: μέσω Facebook, Twitter ή Email.


Γενικές Ερωτήσεις

 • Τι είναι το A. Makris DEALS;

  +

  Το A. Makris DEALS είναι μια εφαρμογή που δημιούργησε η Α. Μακρής αε, με σκοπό να προβάλει εκπληκτικές προσφορές σχετικές με το αυτοκίνητο σας (SEAT & CITROEN) αλλά και ότι αφορά την κίνησή του με υγραέριο. Με αυτό τον τρόπο πραγματοποιούμε εκπτώσεις που δε θα βρείτε πουθενά αλλού.

 • Moυ αρέσει η σημερινή προσφορά - Πώς μπορώ να την αποκτήσω;

  +

  Δημιούργησε λογαριασμό, συνδέσου & το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πατήσεις το κουμπί "Aπόκτησέ Το" πριν ολοκληρωθεί η προσφορά. Συμπληρώνεις τη φόρμα με τα στοιχεία που ζητάει και με την ολοκλήρωση της προσφοράς θα λάβεις από εμάς μέσω e-mail έναν μοναδικό κωδικό (ο οποίος θα έχει ισχύ 10 ημέρες) το οποίο και πρέπει να εκτυπώσεις και να το έχεις μαζί σου όταν θα κάνεις χρήση της προσφοράς.

 • Πώς μπορώ να προτείνω το A. Makris DEALS σε ένα φίλο;

  +

  Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να συστήσεις το A. Makris DEALS σε κάποιον φίλο. Σε κάθε προσφορά μπορείς να βρεις ένα link (σύνδεσμο) το οποίο και μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να στείλεις προσκλήσεις σε φίλους μέσω Twitter, Facebook ή Email.

 • Σε ποιόν θα μπορούσα να συστήσω το A. Makris DEALS;

  +

  Μπορείς να συστήσεις το A. Makris DEALS σε οποιονδήποτε μπορεί, κατά τη γνώμη σου, να ενδιαφερθεί να γίνει μέλος του. Στείλε πρόσκληση σε αγαπημένα πρόσωπα, φίλους και συγγενείς, αλλά ακόμα και σε γνωστούς ή συνεργάτες στη δουλειά!

Σχετικά με το κωδικό

 • Πρέπει να χρησιμοποιήσω το A. Makris DEALS "κωδικό" μου την ίδια μέρα που θα το αγοράσω;

  +

  Όχι. Συνήθως δίνεται ένα περιθώριο πέντε (5) ημερών για να χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία που αγόρασες. Η ακριβής ημερομηνία λήξης κάθε προσφοράς αναγράφεται πάντα στην εκάστοτε προσφορά.

 • Μόλις απόκτησα ένα A. Makris DEALS κωδικό - Πώς το χρησιμοποιώ;

  +

  Μετά την ολοκλήρωση της προσφοράς θα λάβεις από εμάς μέσω e-mail το κωδικό σου (έναν μοναδικό αριθμό ο οποίος θα έχει ισχύ 5 ημέρες) το οποίο και πρέπει να εκτυπώσεις και να το έχεις μαζί σου όταν θα κάνεις χρήση της προσφοράς αφού θα σου ζητηθεί και θα κρατηθεί από την εκάστοτε επιχείρηση κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σου σε αυτήν.

 • Αν δεν χρησιμοποιήσω ολόκληρη την αξία του "κουπονιού" σε μια επίσκεψη μου, μπορώ να χρησιμοποιήσω το υπόλοιπο αργότερα;

  +

  Όχι δυστυχώς αυτό δεν είναι δυνατόν εκτός και αν αναφέρεται κάτι στη περιγραφή της προσφοράς.

 • Mπoρώ να συνδυάσω το A. Makris DEALS κουπόνι μου με άλλες προσφορές;

  +

  Όχι, εκτός και αν αυτό δηλώνεται στην προσφορά, στο πεδίο της περιγραφής.

Πληρωμή

 • Οι τιμές αφορούν πληρωμή τοις μετρητοίς (όχι με πιστωτική κάρτα)

 

Newsletter

Επιθυμώ να λαμβάνω τις εβδομαδιαίες προσφορές στο email μου.
 

Ψηφοφορία

Σας φάνηκε χρήσιμο το Makris Deals;

Ναι
Όχι
Είναι περίπλοκο
Είναι εξαιρετικό
Άλλο
Θέλουμε καλύτερες τιμές
Θέλουμε μεγαλύτερη ποικιλία
610
χρήστες έχουν ψηφίσει
© 2019 Α.MAKRIS. All Rights Reserved.